Skutsi Media

2.6.2021
Posted in Blogi
2.6.2021 Harri Säynevirta

Skutsi Media

Mikä ihmeen Skutsi Media? Skutsi Media on kollegani Jami Ivanoffin Joensuun keskustaan perustama mediatalo ja valokuvausstudio, jossa minulla on suuri kunnia olla mukana. Monipuolisten video- ja valokuvaustuotantojen lisäksi pystymme tarjoamaan myös graaffista suunnittelua ja sisällöntuottoa yritysasiakkaille. Valokuvausstudio ja valaisulaitteisto on lisäksi vuokrattavissa yritys- ja yksityiskäyttöön.

Skutsi Media – Valokuvausstudio

Ajatus yhteisestä studiosta syntyi syksyllä 2020, ja projekti otti kunnolla tuulta siipiensä alle Jamin löydettyä sopivat toimitilat Joensuun keskustasta. Studiota päästiin rakentamaan helmikuun alusta ja ensimmäiset kuvaukset tehtiin jo kuun lopussa.

Regina Launivuo, muotokuvaus
Petra Väänänen, Muotokuvaus

Toimitiloissa työskentelyä on nyt takana kolme kuukautta ja päätöstä ei ole tarvinnut katua! Aiempi toimisto oli kodin yhteydessä, jolloin työn ja vapaa-ajan erossa pitäminen oli haastavaa. Toimistolla voin keskittyä työhön sataprosenttisesti.

Skutsi Median yhteisten kuvausprojektien toteuttaminen on ollut todella antoisaa ja uusiakin on jo tiedossa. Ja parastahan on kun pääsee tekemään töitä hyvän tyypin kanssa. On ollut ilo tutustua Jamiin!

Lyhyt video Skutsi Mediasta Jamin kertomana

Lue lisää Skutsi Median kotisivuilta:
http://www.skutsimedia.fi

Skutsi Median some-kanavat:
https://www.instagram.com/skutsimedia
https://www.facebook.com/Skutsimedia

, , , , , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *